Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Je kan je ticket afgedrukt of gewoon digitaal meebrengen. Wij hebben de OMR-code nodig op uw ticket. Deze wordt gescand om een vlotte inschrijving te bevorderen.
Indien je in het bezit bent van een lafumazetel, mag je deze meebrengen. Dranken, versnaperingen en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kan mailen naar congres@bevo-belgie.org of bellen naar 0473 473 979. Kreeg je binnen de week geen antwoord dan liep er iets mis. Aarzel niet om dan opnieuw te mailen of bellen.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Kijk op de pagina ‘locatie en accomodatie’ voor de routebeschrijving (wagen of openbaar vervoer) via Google maps.
Er is gratis parkeergelegenheid rond het hotel of u kunt gebruik maken van de hotelparking. Kostprijs per wagen bedraagt 8 euro.

Kan ik overnachten in het hotel?
U kunt contact opnemen met het hotel en melden dat u komt voor het congres. Voor meer info rond prijzen, consulteer onze pagina ‘locatie en accomodatie’.

Wat is het restitutiebeleid?
Annulering dient schriftelijk of per mail te gebeuren aan congres@bevo-belgië.org.In geval van annulering tot 30 dagen voor aanvang wordt 50% van het inschrijfgeld in rekening gebracht. Het restbedrag wordt naar uw rekening teruggestort. Na deze datum is restitutie van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.
Schreef u in om het congres online te volgen, dan is terugbetaling niet mogelijk aangezien de beelden langere tijd te bekijken zijn.

Wanneer krijg ik de link om online te kijken?
De link wordt u enkele dagen voor het congres toegestuurd per mail. Dit samen met het congresboek. De link om nadien te kijken wordt enkele dagen na het congres toegestuurd.